05-09-2015: Wandeling Donderslag

 

 

 

Aantal honden:         20 Beagles
                                   1   Cocker Spaniel
Totaal:                       21 honden
Aantal wandelaars:
  30

 

 

Limburg is een waar wandelparadijs, daarom vonden wij het zeer geschikt om eens met onze beagletjes door te trekken. Opglabbeek is wel een beetje in een uithoek van ons Belgiëlandje gelegen, maar de heel gemotiveerde wandelaars kwamen gewoon met de mobilhome.

 

Het wandelgebied Donderslag deed zijn naam alle eer aan. Donkere wolken pakten zich samen boven onze wandelgroep en af en toe viel er ook redelijk wat regen op onze hoofden. Gelukkig liep de wandeling grotendeels door de bossen waardoor de bomen toch een beetje beschutting boden. 

 

De beagles lieten het slechte weer zeker niet aan hun hartje komen. Er werd weer vrolijk rondgehuppeld en gespeeld. Af en toe moest er even gewacht worden als er eentje de meute verlaten had. Er waren ook enkele beagles die een beetje verlegen waren, zij kozen het hazenpad op het moment dat ze moesten poseren voor de groepsfoto. Maar met een beetje geduld was de groep weer helemaal volledig. 

 

Onze tricolore bende kon weer op heel wat appreciatie van de voorbijgangers rekenen. Af en toe werden er zelfs foto’s genomen.

 

Na de wandeling werden zowel de baasjes als de beestjes zeer gastvrij ontvangen in het Sentower Park voor een verfrissend drankje of een lekker warm soepje. Dit was de afsluiting van alweer een zeer geslaagde wandeling. Wij tellen al af naar de volgende wandeling op 21 november.

 

Bedankt aan alle deelnemers voor de aangename dag!

 

 
Foto's