21-09-2019: Wandeling Averbode

 

Aantal beagles: 27

 

Aantal wandelaars: 39

 

 

 

Op een zomerse septemberdag trokken wij opnieuw naar Averbode om het 5-jarig bestaan van de wandelingen onder het huidig bestuur te vieren. In dit mooi wandelgebied rond de abdij van Averbode begonnen wij 5 jaar geleden vol goede moed in de hoop de wandelingen van de beagleclub nieuw leven in te blazen. Nu, 5 jaar later kunnen we met enige trots vaststellen dat dit wonderwel gelukt is! We zijn heel gelukkig dat we een goede basis met trouwe wandelaars hebben opgebouwd maar dat we elke wandeling ook weer enkele nieuwe gezichten mogen verwelkomen! 

Beagles zijn snel tevreden met een stevige wandeling en als dat dan kan met een 30-tal soortgenootjes is dat voor een sociaal ras als het onze alleen maar een bonus. Maar naast de tevreden kwispelstaartjes zijn wij ook steeds blij om de enthousiaste gezichten van de baasjes te mogen aanschouwen bij het zien van zoveel beagle-vreugde! 

 

Zonder onze wandelaars zou dit niet gelukt zijn en als bedanking hebben zij een ijsje aangeboden gekregen van de club in de beroemde 'Lekdreef'. Met die zomerse temperaturen was dat een ideale pauze halverwege de wandeling. 

 

Zolang de vrolijke beagles hun enthousiaste baasjes blijven meebrengen doen wij er met veel plezier nog eens minstens 5 jaar bij! 

 

Tot de volgende wandeling(en)!

 

 
Foto's