09-04-2016: Zeewandeling

 

 

 

Aantal honden:                    43 beagles

 

Aantal wandelaars:             84

 

 

 

 

 

Na het groot succes vorig jaar, hebben we beslist om opnieuw een zeewandeling te organiseren. En dat succes zette zich ook dit jaar door. Zelfs de onheilspellende weersvoorspellingen (die uiteindelijk niet juist bleken te zijn) kon de stroom inschrijvingen niet stoppen. Er verzamelde zich dan ook een indrukwekkende groep beagles met hun baasjes op de parking aan het vertrekpunt.

 

Het was een uitgelaten bende beagles die over het strand van Cadzand trok. De andere badgasten keken dan ook meer dan eens verwonderd toen ze ons zagen voorbij komen. Een Nederlands jongentje kwam vriendelijk vragen of hij de hondjes mocht aaien en voegde er aan toe: ‘Hoe komt dat er zoveel dezelfde zijn?’.  Hij vond het alvast een leuk idee om een wandeling te doen met allemaal dezelfde hondjes. Net zoals wij dus!

 

De beagles konden hun hartje weer ophalen, rennen over het strand, pootje baden in de zee en massa’s andere beagles om mee te spelen. Al waren er ook hier weer enkele die durfden af te dwalen van de groep. Gezien het grote aantal was het zowel voor beagles als baasjes soms moeilijk om mekaar terug te vinden, maar ik vermoed dat elke beagle met het juiste baasje naar huis gedaan is! :-)

 

Halverwege de wandeling konden ook de tweevoeters hun hartje ophalen en werd de innerlijke mens verwend met een lekker drankje op een zonnig terrasje. Ook nu zijn we weer zeer gastvrij ontvangen bij Strandpaviljoen De Boekanier.

 

Na de verfrissing kon iedereen weer met nieuwe moed aan de terugweg beginnen, al was het strand toen ineens een heel pak kleiner geworden.

 

Uiteindelijk is het weer een zeer fijne wandeling geworden en zelfs het zonnetje was van de partij!


Ik hoop dat iedereen er van genoten heeft!
Wij vonden het alvast voor herhaling vatbaar! 

 

 

 

 
Foto's